Välkomna hem till oss!
Det är så det skall kännas när du kliver in till Villa Slättarp. Vi som driver Villa Slättarp heter Henric och Helen. Vi har två underbara barn som hänger med oss på våra äventyr. Ursprungligen har vi våra rötter i Hotell och Restaurang. Med många år inom branschen. Vi har under årens lopp samlat på oss utbildningar inom service management, kost, träning och hälsa.

Idag jobbar vi med allt från föreläsningar, personlig träning och coaching. Just den fysiska aktiviteten med träning och hälsa har under de senaste åren varit vår stora drivkraft. Vilket gjorde att vi för 3 år sedan starta Funktional Life, där vi idag erbjuder funktionell träning i grupp. Vår träning är utomhus i alla tänkbara väder. Vi har sedan starten velat göra detta till något större och starkare. Så att fler kan ta del av vår träning. Våra ledord som vi brinner för är hållbart och för alla.  Denna träning kommer nu finnas i nedre delen av vår trädgård.  

Vårt mål har länge varit att driva något eget där vi själv kan bestämma och sätta ramarna för verksamheten. Startskottet började med att vi som första par fick den stora äran att gifta oss på Slättarps Gård. Det var 2012, och sedan dess har vi haft Slättarp i våra tankar. Villa Slättarp som ursprungligen är familjen Segerslätts boningshus har sedan en tid renoverats med varsam hand och fått ett rejält lyft. De gamla brädgolven har slipats, väggar har öppnats upp för att skapa luftiga ytor, köket har mixats med nytt och gammalt och den fantastiska framsidan har fått en härlig terrass där du kan njuta av solnedgångarna över den skånska slätten. 

Vi brukar säga att det känns som att få en kram av huset när du kliver in. Vi vill nu att fler får tillgång till detta underbara hus. I Villa Slättarp skall kreativitet och aktivitet råda. Men det är också en plats där du kan finna en stunds paus från den annars så hektiska vardagen. 

Vår vision

I lantlig miljö skapar vi en mötesplats där hälsa och välmående är i fokus. Våra ledord som vi brinner för är ”Hållbart” och ”För alla” Villa Slättarp är en plats där vi erbjuder olika tjänster inom hälsa, teambuilding, föreläsningar, friskvård och möten.

Vår strävan kommer att var är att skapa samarbeten med föreläsare, kreativa människor och inspiratörer. Allt för att skapa den bästa känslan. 

Villa Slättarp skall vara en mötesplats där varje person får en känsla av att de är unika och blir sedda, där det finns lugn och harmoni. En miljö som ger kraft, inspiration och skapar kreativitet. En mötesplats för människor, där de kan få möjlighet att bryta sina vardagliga vanor och måsten. Här skall man helt enkelt känna sig hemma.