Möten och välmående i fokus

I lantlig miljö har vi skapat en mötesplats där möten och välmående är i fokus. Vårt ledord som vi brinner för är ”välmående”

Villa Slättarp är en mötesplats där miljön ger kraft, inspiration och skapar kreativitet. En mötesplats för människor, där man kan få möjlighet att bryta sina vardagliga vanor och måsten. Enkelt sagt en plats där du känner dig hemma. 

Villa Slättarp är även en plats där vi erbjuder teambuilding, träningsaktiviteter, föreläsningar och boostcamps, Detta kan bokas separat eller som en del av en konferens eller event. 

 

Vårt mål har länge varit att driva något eget där vi själv kan bestämma och sätta ramarna för verksamheten. Startskottet började med att vi som första par fick den stora äran att gifta oss på Slättarps Gård. Det var 2012, och sedan dess har vi haft Slättarp i våra tankar. Villa Slättarp som ursprungligen är familjen Segerslätts boningshus har sedan en tid renoverats med varsam hand och fått ett rejält lyft. De gamla brädgolven har slipats, väggar har öppnats upp för att skapa luftiga ytor, köket har mixats med nytt och gammalt och den fantastiska framsidan har fått en härlig terrass där du kan njuta av solnedgångarna över den skånska slätten. 

Vi brukar säga att det känns som att få en kram av huset när du kliver in. Vi vill nu att fler får tillgång till detta underbara hus. I Villa Slättarp skall kreativitet och aktivitet råda. Men det är också en plats där du kan finna en stunds paus från den annars så hektiska vardagen. 

Om Slättarps Gård

Villa Slättarp ligger på Slättarps Gård. Här finns även café, restaurang, gårdsbutiker, ateljé med konstgalleri och showroom med mera. 

Läs mer på slattarpsgard.se/