Events & Aktiviteter

På gården finns det gott om utrymme och Villa bjuder in till en fantastisk trädgård med fälten runt om knuten. Här finns det gott om plats för företagsevent, kick off, teambuilding aktiviteter, konserter och teater. 

I Villan eller i Ladan kan vi skapa event för upp till 150 personer. 

Events

I vår trädgård finns lummiga miljöer för grupparbeten och aktiviteter.

Företagsaktiviteter som kick off, teambuilding, företagsevent, konserter och teater, konstutställning, marknad, fest, mässa, modevisning, föreläsning, fotografering/styling, teater är några av alla event som går att arrangera hos oss på Slättarps Gård, i Villa eller i Ladan.

Det finns bord och stolar för 100 personer, en mobil scen, belysning, och en ljudanläggning.

Vi har mängder av rekvisita och idéer för att skapa den bästa upplevelsen!

Aktiviteter

Vi brinner för att engagera, motivera och utmana oavsett vilken aktivitet det handlar så hittar vi ett upplägg som passar just er.

På ett lekfullt och utmanande sätt samarbete gruppen i olika uppdrag och utmaningar som kan vara både kluriga, knepiga och till en viss del rörliga.

Utmaningarna handlar om att tänka på flera användningsområden och vara lite kreativ i sitt tänkande och inte ta för hastade beslut och vara girig. Den handlar om att lägga saker på minnet och hålla många bollar i luften. Med mycket humor och skratt inblandat och sparsamt med fysisk ansträngning som alla behärskar kommer utmaningarna att
kräva en viss reaktionsförmågan och kvickheten. Det gäller att laget samarbetar, använder sin fantasi och tänker utanför boxen. Det finns gott om plats för att skruva på reglerna och man måste vara beredd på att spelet kan ta en oväntad vändning när som helst.

Bokningsförfrågan

Fyll i formuläret nedan, så återkommer vi så snart vi har möjlighet med en bekräftelse eller ett annat förslag.